Termeni si conditii

JADCOM va multumeste ca ati vizitat site-ul nostru de internet si pentru interesul acordat firmei si produselor noastre.

Folosirea (vizitarea) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Acest site este intretinut si administrat de compania S.C. JADCOM S.R.L.
Compania S.C. JADCOM S.R.L. isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

S.C. JADCOM S.R.L. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

S.C. JADCOM S.R.L., proprietarul www.jadcom.ro, se angajaza sa nu transmita datele furnizate de utilizatorii site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul comunicarii cu clientii sai.

S.C. JADCOM S.R.L. nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu vinde, nu ofera adresa dumneavostra de e-mail obtinuta prin intermediul www.jadcom.ro, fara acordul dumneavoastra explicit.

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.) S.C. JADCOM S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv compania S.C. JADCOM S.R.L. isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta.

Compania S.C. JADCOM S.R.L. isi stabilieste singura regulamentele promotiilor si a concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamentari sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. S.C. JADCOM S.R.L. nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o poate intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

www.jadcom.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman. Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.jadcom.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre compania S.C. JADCOM S.R.L. si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste prevederi.

CONFIDENTIALITATE

S.C. JADCOM S.R.L. nu solicita si nu stocheaza datele personale ale utilizatorilor. Singurele informatii primite sunt cele referitoare la adresa de e-mail - in vederea transmiterii raspunsurlor la solicitarile utilizatorilor.

S.C. JADCOM S.R.L., proprietarul www.jadcom.ro, se angajaza sa nu transmita datele furnizate de utilizatorii site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul comunicarii cu clientii sai - la solicitarea acestora.

Informatiile din formularul de contact sunt necesare pentru comunicarea cu utilizatorii.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului, se va considera o tentativa de fraudare a site-ului www.jadcom.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora carea au initiat actiunea.

Datele personale pot fi transmise autoritatilor in scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricarei verificari, daca acestea sunt solicitate in conformitate cu legile in vigoare. JADCOM S.R.L. respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/ 2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/ 2002 privind comertul electronic, precum si Ordonanta nr. 130/ 2000 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.