RADIATOARE din otel si aluminiu

PURMO
radiatoare din otel

"Radiatorul constituie unul din cele mai importante elemente ale instalației de încălzire centrală, doare ce participă în mod direct în transmisia căldurii la încăpere. Din acest considerent rezultă necesitatea alegerii potrivite care va asigura menținerea căldurii corespunzătoare în încăpere pe care o va încălzi."


Sursa: purmo.com

Mai multe info.
Catalog 1
si pe
purmo.com
COPA
radiatoare din otel

Radiatorul trebuie ales în așa mod încât puterea lui termică să fie mai mare sau cel puțin egală necesarului de căldură pentru încăperea respectivă (adesea se utilizează termenul de pierdere a căldurii încăperii). Valoarea pierderii căldurii este legată de caracteristicile clădirii, precum și localizarea lui și ar trebui calculată de un proiectant. Aceste calcule sunt anexate la majoritatea proiectelor de case pentru o familie gata pregătite, iar foarte des lipsesc la proiecte individuale.
Mai multe info.
Catalog 1
Catalog 2
PRORAD
radiatoare din otel

Descriere:
Radiatoarele din otel PRORAD sunt corpuri de incalzire sub forma de placi din otel, cu circulatie naturala a aerului in jurul suprafetelor de radiatie produse cu tehnologie moderna si masini de ultima generatie.
Firma producatoare, Termo TEknik, este o filiala a grupului Caradon Radiators Ltd. din Marea Britanie, care detine fabrici pe tot teritoriul Europei, iar departamentul de cercetare si dezvoltare, precum si laboratorul de testare sunt localizate in Belgia.
Mai multe info.
Catalog (ENG)
KERMI
radiatoare din otel

Tehnica de incalzire deosebita cu un randament maxim si un reglaj fin.Corpurile de incalzire creative tip KERMI, sunt compatibile din fabricatie la o functionare cu orice tip combustibil utilizat pentru instalatia de incazire (gaz, combustibil lichid, combustibil solid, alte surse neconventionale). In afara racordarii clasice la orice sistem de incalzire centrala, la multe modele exista posibilitatea racordarii la sistemele electrice de incalzire.
Mai multe info.!!! are preturi
Catalog
HELYOS si SOLE
radiatoare din aluminiu

- Radiatoarele din aluminiu - HELYOS si SOLE pot fi utilizate in toate instalatiile de apa calda cu o temperatura a apei de pana la 100oC si o presiune de lucru de max. 600 Kpa - 6 bar.
- Pot fi instalate in sisteme ce utilizeaza conducte din otel, cupru sau multistrat.
Mai multe info.
Catalog
RADIATOARE ATIPICE
din otel sau aluminiu, decorative si de baieMai multe info.
Decorative Purmo
Atipice SOLE si HELYOS