CENTRALE TERMICE -
Alege alt producator:
ARISTON/ BIASI/ CHAFFOTEAUX/ FERROLI/ IMMERGAS/ RENDAMAX/ VAILLANT/ VIESSMANN

Centrale CU CONDENSARE

Immergas
VICTRIX 26
Click aici pentru marirea fotografiei

Noua gama de centrale VICTRIX este constituita din 3 modele: VICTRIX X 12 si VICTRIX X 24 sunt dotate numai pentru incalzire, iar VICTRIX 26 este un model pentru incalzire si preparare instantanee a apei calde de consum.
Modelele numai pentru incalzire au puteri utile diferite: 12 kW si respectiv 24 kW.
Ambele modele pot fi racordate cu boilere externe de acumulare, utilizand un kit optional de adaptare care sa permita racordarea. In acest mod avantajele unui echipament ecologic, de inalta tehnologicitate si cu consum redus pot fi combinate cu disponibilitatea constanta a apei calde de consum la temperatura dorita.
VICTRIX 26 este un model instantaneu caracterizat de 24 kW putere utila in regim de incalzire, permitand excelente performante in termeni de confort ambiental si 26 kW in regim sanitar, ceea ce asigura o mare disponibilitate de apa calda de consum.Mai multe info.
Immergas
VICTRIX SUPERIOR
Click aici pentru marirea fotografiei

Centralele VICTRIX Superior kW sunt centrale cu condensare cu putere utila de 32 kW, disponibile in versiuni cu preparare instantanee de apa calda de consum (VICTRIX Superior 32 kW) sau numai pentru incalzire (VICTRIX Superior 32 kW X). Ambele sunt caracterizate de un design modern, dimensiuni reduse si un modern display digital.Mai multe info.
Immergas
VICTRIX ZEUS
Click aici pentru marirea fotografiei

VICTRIX Zeus 26 kW este o centrala murala compacta cu condensare cu boiler incorporat de 45 litri din otel inox. Are puterea utila de 23,6 kW in regim de incalzire si 26 kW in regim sanitar si este caracterizata de eficienta ridicata specifica tehnologiei condensarii.
Sistemul de ardere cu preamestec total si arzatorul ecologic permit functionarea cu gaz metan sau GPL si asigura emisii poluante reduse (clasa 5 NOx).
Amplul camp de modulare (intre 12% si 100% din puterea nominala) recomanda centrala in mod special pentru locuintele moderne cu pierderi reduse de caldura.
Alaturi de designul elegant, centrala este caracterizata de dimensiuni de gabarit reduse (doar 38 profunzime), ceea ce faciliteaza instalarea sa ca inlocuitor al unei centrale anterioare echipate cu boiler.
VICTRIX Zeus 26 kW poate fi conectata cu Super Comanda la Distata Amico sau Comanda la Distanta Amico (ambele optionale) si cu sonda externa (optional), care asigura gestionarea, controlul si programarea de la distanta a centralei in mod simplu, optimizandu-i functionarea prin termoreglare climatica.
Centrala este echipata cu protectie anti-inghet pana la -5grC (optional pana la -15grC cu ajutorul unui kit special).Mai multe info.
Immergas
VICTRIX ZEUS SUPERIOR
Click aici pentru marirea fotografiei

VICTRIX ZEUS Superior kW este noua gama de centrale murale cu condensare cu boiler incorporat de 54 litri din otel inox, disponibile in doua versiuni cu puteri termice nominale de 24 kW și 32 kW.Mai multe info.
Immergas
VICTRIX 50/75
Click aici pentru marirea fotografiei

VICTRIX 50 și VICTRIX 75 sunt centrale de perete cu condensare ce se caracterizeaza printr-o putere ridicata (50 kW - 43.000 kcal/h respectiv 72,6 kW - 62.443 kcal/h), un randament deosebit de mare (4 stele conform Directivei 92/42/CEE - maximum posibil!) si printr-o plaja de modulare foarte ampla (de la 20 la 100% din Puterea Nominală).
Sunt prevazute atat pentru functionarea independenta cat si pentru cea in cascada (pana la 8 aparate), cu avantajul de a garanta un randament total mai ridicat si costuri reduse de functionare.Mai multe info.
Immergas
VICTRIX 90/115
Click aici pentru marirea fotografiei

Putere ridicata,
Economie importanta,
Respect maxim pentru ambient
VICTRIX 90 este o centrala termica murala cu condensare de putere ridicata, de 90,0 kW (77.400 kcal/h).
Este predispusa atat pentru functionarea independenta cat si in cascada (pana la 3 aparate), garantand un randament ridicat si reducerea costurilor de consum.
Tehnologia condensarii permite obtinerea prin excelenta a unor randamente ridicate.Mai multe info.
Immergas
HERCULES Condensing -
26/32/32ABT
Click aici pentru marirea fotografiei

Model HERCULES Condensing 26 kW
Putere termică = 23,90 (20.554)
Capacitate boiler (litri) = 120
Cameră etanșă = da
Tiraj forțat= da
Izolare electrică = IPX5D
Utilizare = combinatăMai multe info. (IT)

Centrale STANDARD INSTANTANEE

Immergas
EOLO STAR
Click aici pentru marirea fotografiei

EOLO Star 24 kW este o centrala murala cu camera etansa si tiraj fortat cu schimbator bitermic, caracterizata printr-o simplitate constructiva deosebita si dimensiuni de gabarit foarte reduse (doar 24 cm adancime), care ii permit instalarea chiar in interiorul mobilierului suspendat din bucatarie sau in general in spatii limitate.
Schimbatorul de caldura rapid de tip bitermic asigura atingerea rapida a temperaturii apei calde de consum la momentul cererii, gratie incalzirii directe a acesteia.
Exista posibilitatea de conectare (optional) prin doua fire a unor accesorii: Comanda la Distanta Digitala si mai noua Mini Comanda la Distanta Digitala, care permit comanda centralei de la distanta si integreaza in plus functiile de cronotermostat de ambient modulant si respectiv de auto-diagnoza a centralei.
Aparatul are gradul de izolare electrica IPX5D, ceea ce o protejeaza fată de eventuale stropiri sau umiditate ridicata.Mai multe info.
Immergas
MINI EOLO
24/28
Click aici pentru marirea fotografiei

Noua gama de centrale MINI a fost conceputa pentru a facilita la maxim operatiunile de instalare si de intretinere si pentru a satisface deplin orice exigenta privind apa calda de consum.
Designul modern, dimensiunile compacte si tehnologia inovativa fac din gama MINI solutia ideala atat pentru noile instalatii cat si pentru inlocuiri in instalatii existente.
Noul design permite o integrare perfecta cu orice amenajare interioara.
Puterile termice utile sunt de 24 si 28 kW.Mai multe info.
Immergas
MAIOR EOLO
24/28
Click aici pentru marirea fotografiei

Gratie sistemului “Aqua Celeris”, patentat de Immergas, apa calda de consum este disponibila mult mai repede la punctul de consum, reducand drastic timpul de asteptare caracteristic centralelor standard cu productie instantanee.
Aceasta facilitate asigura centralelor MAIOR EOLO marcajul maxim *** in termeni de prestatie sanitara.
Partea electronica aduce noutati sub aspectul posibilitatii de combinare cu sisteme termice solare.
Panoul de comanda este prevazut cu o mică usita ce acopera butoanele si tastele, lasand permanent la vedere display-ul LCD retro-iluminat.Mai multe info.

Centrale STANDARD CU BOILER

Immergas
AVIO/ZEUS
Click aici pentru marirea fotografiei

AVIO/ZEUS kW: CENTRALA COMPACTA CU BOILER INOX DE 45 LITRI
Noua gama de centrale murale compacte cu boiler incorporat de 45 litri din otel inox este disponibila in 3 versiuni, dintre care una cu camera deschisa si tiraj natural (AVIO) cu putere termica nominala de 24 kW si doua cu camera etansa si tiraj fortat (ZEUS), cu puteri nominale de 24 si 28 kW.
Gama, caracterizeaza prin dimensiunile de gabarit reduse, reprezinta o solutie ideala pentru a satisface cereri importante de apa calda in locuinte cu spatiu de instalare limitat.
Modelele sunt prevazute cu modulare electronica a puterii, ceea ce optimizeaza functionarea atat in regim de incalzire cat si in regim sanitar.
Gama ZEUS kW se distinge deasemenea printr-un nou grup hidraulic care asigura prestatii sanitare deosebite si este echipat de serie cu by-pass reglabil pentru instalatie.
Conectarea unor accesorii optionale precum Comanda la distanta Amico, Super Comanda la distanta Amico si sonda externa permite gestionarea, controlul si programarea de la distanta a centralei extrem de simplu, optimizand functionarea acesteia prin termoreglarea climatica.Mai multe info.
Immergas
ZEUS SUPERIOR kw
Click aici pentru marirea fotografiei

ZEUS Superior kW: solutia de top cu boiler inox de 60 litri
Noua gama de centrale murale cu camera etansa si tiraj fortat cu boiler incorporat de 60 litri din otel inox, disponibila in trei versiuni cu putere termica nominala de 24, 28 si 32 kW.
Productia de apa beneficiaza de acumularea initiala si de debitul in serviciu continuu, oferit de puterea maxima a centralei.
Seria ZEUS Superior kW ofera o solutie optima pentru instalatiile in care sunt prevazuti mai multi consumatori simultan.
Aceste centrale sunt caracterizate in plus de o circulatie majorata in circuitul primar.Mai multe info.